Blog

Blogs over bewust leven, energetisch werk en positieve gezondheid

Ik schrijf over de kracht van energetisch werk, bewust leven en over positieve gezondheid.
Lees verder in mijn blogs.

Volg je eigen ritme

Volg je eigen ritme

Volg je eigen ritme Het is een poosje stil geweest. Begin december schreef ik over de verstilling rond de kersttijd. Ik had verwacht dat ik eind januari wel zin en tijd zou hebben om volop naar buiten te treden en meer te schrijven voor Linkdin en mijn site. Echter...

Lees meer
Verstilling

Verstilling

Verstilling In het ritme van de natuur, het seizoen de winter. Maken we de beweging naar de langste nacht. De plek waar we het donker of het duister kunnen verwelkomen. Een mooi moment om naar binnen te keren, daar waar je de absolute stilte kan ontmoeten. De...

Lees meer
De KWALiteit van Wu Wei

De KWALiteit van Wu Wei

Ik gun de wereld, de mensheid meer Wu Wei. Wu Wei is een begrip uit het Taoisme en beschrijft het weten wanneer te handelen en wanneer niet te handelen. WU WEI, zonder actie, zonder inspanning, zonder verzet, zonder te forceren, zonder geweld. WU WEI betekent...

Lees meer
Integriteit

Integriteit

Van de buitenkant laten zien, wie je van de binnenkant bent. Tijdens een scholing trok ik de kaart integriteit. Een mooi woord waar ik dieper op in ben gegaan. Wat betekent eigenlijk de eigenschap integriteit en wat betekent dit voor mij persoonlijk en voor mij als...

Lees meer
Een nieuw begin

Een nieuw begin

Een nieuw begin. Afsluiten van het oude en start van het nieuwe! Gisteren heb ik samen met mijn klasgenoten, het schooljaar afgesloten. Een mooi moment om even terug te kijken hoe het afgelopen jaar is geweest. En jeetje wat is er in een jaar tijd veel gebeurd. Vorig...

Lees meer
Gevangen in angst

Gevangen in angst

Gevangen in angst. Hoe kom ik vanuit mijn angst weer terug in het vertrouwen? Mediteren, de stilte op zoeken is een mooie manier om duidelijkheid te krijgen op zaken die je bezig houden. Wanneer je even niet meer weet wat te doen. Wanneer je onrust voelt in jezelf of...

Lees meer
Spreken vanuit je hart

Spreken vanuit je hart

Spreken vanuit je hart, zodat je kunt laten zien wie je diep van binnen bent. Vandaag had ik een afspraak met een recruiter die me benaderd had via Linkdin en meer van mij wilde weten wat voor werk ik zocht. Het was een mooi gesprek met een verassende wending. Ze had...

Lees meer
De moed om jezelf te laten zien

De moed om jezelf te laten zien

Hoe vind je de moed om jezelf te laten zien? De stap is gezet, ik ben gestopt met mijn huidige baan. De ruimte die hierdoor ontstaat heeft er voor gezorgd dat ik weer terug op mijn pad ben met reiki en het energetisch werken. Iets waar ik jaren geleden mee was...

Lees meer
Je verlangen volgen

Je verlangen volgen

Hoe volg je je verlangen, ook als dat spannend is? Vandaag heb ik een belangrijk gesprek op mijn werk. Door de verandering van mijn werkzaamheden, lukt het me amper om mijn hoofd boven water te houden. Ondanks al mijn inspanningen, alle hulp die ik heb gekregen in de...

Lees meer

Pin It on Pinterest