Tarieven & vergoedingen

Energetische therapie – coaching – training

Vergoedingen

3

De individuele begeleidingen kunnen vergoed worden vanuit:

Een WMO indicatie. Ik ben aangesloten bij WMO Coöperatie De Meijerij en kan hierdoor begeleidingen bieden vanuit de WMO voor de gemeente ‘s-Hertogenbosch, Boxtel, Sint Michelsgestel, Vught en Meijerijstad.

Een Persoonsgebonden Budget (PGB)

Indien je informatie of hulp nodig hebt bij het aanvragen van een indicatie, neem dan gerust contact op met mij.

Ik ben aangesloten bij de Klachtenregeling Zorg van ZZP Nederland inclusief klachtenfunctionaris en geschilleninstantie.

Hiermee wordt voldaan aan de wettelijk vereisten aangaande een klachtenregeling (Wkkgz& Wmo). Geregistreerd onder AGB code 41542768

De individuele begeidingen vinden in de eigen leefomgeving plaats.

3

De kosten voor een energetische behandeling bedragen.

Consult duur 60 min:        70 euro

De behandelingen vinden plaats in mijn eigen praktijkruimte aan huis. De behandelingen worden niet vergoed door de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraars.

Als therapeut sta ik ingeschreven bij de beroepsvereniging VBAG (Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijze) en bij RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire zorg).

 

 

3

Workshops

Op aanvraag verzorg ik workshops en/of trainingen in de gezondheidszorg. Hierin leer je hoe je eeuwenoude wijsheid van diverse (bewezen) healingstechnieken kan toepassen in de reguliere gezondheidszorg. Prijs op aanvraag.

Disclaimer

De behandelingen in mijn praktijk vormen een holistische therapie en is daarom een toevoeging aan, maar géén vervanging van welke geneeskundige behandeling dan ook door een (huis)arts. Ik adviseer dan ook bij gezondheidsklachten uw (huis)arts te consulteren, alvorens zich tot mijn praktijk te wenden. Wel is het eventueel mogelijk dat ik, na uw uitdrukkelijke (schriftelijke) toestemming hiertoe, in overleg treedt met uw (huis)arts om door afstemming met de arts het beste resultaat van de behandeling van de klacht te kunnen bereiken. De visie van de (huis)arts is echter ten alle tijden doorslaggevend en leidend hierin. Ondanks continue zorg en aandacht aan de inhoud van deze site is het desondanks mogelijk dat de informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig is of onjuistheden bevat. Het is niet altijd mogelijk om fouten te voorkomen (al probeer ik dit zoveel mogelijk te ondervangen). Ik sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade van welke aard dan ook, die voortvloeit uit het gebruik van informatie die op of via deze website is verkregen. 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

 

 

Neem gerust contact met me op door hieronder je gegevens achter te laten.

Pin It on Pinterest