Volg je eigen ritme

Het is een poosje stil geweest. Begin december schreef ik over de verstilling rond de kersttijd. Ik had verwacht dat ik eind januari wel zin en tijd zou hebben om volop naar buiten te treden en meer te schrijven voor Linkdin en mijn site. Echter was er een andere behoefte.

Achter de schermen is het allesbehalve stil geweest. Het werken in mijn praktijk en de ontmoetingen met mijn clienten geven me plezier en voldoening, en mijn werk blijft zich verdiepen en ontwikkelen.

 

Rust en ruimte

Door deze veranderingen merk ik dat ik minder mensen in mijn praktijk zie, maar dat de trajecten en behandelingen dieper gaan. Mijn dagen zijn rustiger en ruimer geworden, waardoor ik beter in verbinding sta met mezelf en met anderen. Vanuit vertrouwen kunnen werken, je gevoel volgen en ervaren dat alles precies op het juiste moment gebeurt, is een waardevol cadeau dat ik het afgelopen jaar opnieuw heb mogen ontvangen.

 

Vernieuwing

Inmiddels heb ik mijn website aangepast zodat deze beter weergeeft wat ik nu doe. Dit najaar komen er nieuwe trainingen en workshops, waarover t.z.t meer informatie volgt. Of ik de komende maanden actief zal zijn op sociale media, weet ik nog niet. Ik volg mijn eigen ritme en heb gemerkt dat de mensen die me nodig hebben, me weten te vinden.

Het afgelopen jaar heeft me geleerd dat rust en ruimte cruciaal zijn voor diepe verbinding en voldoening. Vanuit deze hernieuwde balans kijk ik uit naar wat er nog komt en hoe mijn praktijk zich verder mag ontwikkelen. Dankbaar voor het vertrouwen en de ervaringen, blijf ik mijn pad volgen, stap voor stap.

Mocht je nieuwsgierig zijn naar de aanpassingen van mijn site: www.deprakt-eijk.nl

Spreken vanuit je hart

Pin It on Pinterest