Hoe vind je de moed om jezelf te laten zien?

De stap is gezet, ik ben gestopt met mijn huidige baan. De ruimte die hierdoor ontstaat heeft er voor gezorgd dat ik weer terug op mijn pad ben met reiki en het energetisch werken. Iets waar ik jaren geleden mee was begonnen, maar nooit echt durfde te laten zien aan de buitenwereld.

In de ochtend scrolde ik over mijn facebook en zag een post van Lisette van de Pavoordt. Een moeder van een van de kinderen uit de klas van mijn zoon. Ze had een nummer op de piano uitgebracht op soundcloud. Het nummer raakte mij in heel mijn wezen. Wouw wat mooi!! Ik zag deze moeder in een keer in een ander licht. Wat een talent en wat prachtig wat ze doet.

Druppels

Tegelijkertijd besefte ik, dat zij, ik en nog vele andere lieve vrouwen om me heen eenzelfde thema uitwerken. De moed om jezelf te laten zien naar de buitenwereld. Op een vrijwel zelfde moment, plaatste een vriendin (eveneens zeer talentvol, met hetzelfde zielenthema) een filmpje via Instagram. Ze had druppels in slowmotion gefilmd in de zon…gewoon in de achtertuin. Dit filmpje lied de schoonheid zien in alle eenvoud en de verbindingen die we hebben met elkaar.

De moed om jezelf te laten zien naar de buitenwereld

Even later op de fiets naar de markt, zag ik in mijn hoofd de druppels vallen en hoorde ik het nummer Drops op de piano in mijn hoofd. Ik realiseerde mij hoezeer ik verbonden ben met deze mensen en hoe belangrijk het is om datgene naar buiten te brengen wat wij ten diepste van binnen verlangen en willen doen.

We zijn allemaal als kleine druppels in een oceaan. Elke druppel heeft effect op het grote geheel. En hoe meer druppels op hun plek vallen en verbinden hoe meer impact wij zullen hebben op dat grotere geheel.

Samen een golf in beweging zetten

Dit schrijven is een aanmoediging voor al deze mooie mensen om datgene te doen waar zij hun ziel en zaligheid in kwijt kunnen. Want als wij doen waar we blij en gelukkig van worden, zetten wij dat ook AAN bij anderen. Hiermee wordt er een golf in beweging gezet, die meer impact heeft op de wereld dan wij, velen van ons hier op deze aarde nu kunnen voorstellen.

Drops van Lisette van de Pavoordt 

de moed om jezelf te laten zien

Pin It on Pinterest